Vīzas uz Kazahstānu

Kazahstāna

 

5  d.d.

(LR pilsoņi)

 

7 d.d.

(LR nepilsoņi)

 

Tūrisma vienkārtējā  (līdz 30 dienām)

-

100

Tūrisma divkārtējā  (līdz 30 dienām)

47

-

 

 

7 d.d.

(LR pilsoņi)

 

7 d.d.

(LR nepilsoņi)

 

Vienkārtējā komercvīza (līdz 30 dienām)

57

115

Divkārtējā komercvīza (līdz 90 dienām)

165

175 €

Trīskārtējā komercvīza  (līdz 90 dienām)

180 

190 €

Komercvīza daudzkārtēja uz 1 gadu

220

240 €

 

Nepieciešamie dokumenti vīzas noformēšanai:

 

*pase

*1 foto

* anketas dati

**Tranzīta vīzas noformēšanai ir nepieciešama vīza uz galamērķa valsti.

**Dzimušajiem Kazahstāna ir nepieciešams uzradīt to apliecinošo dokumentu.

Nepilsoņiem nepieciešams ielūgums no aicinošās puses!

 

Kazahstānas vēstniecība trešdienās nestrādā!